25 січня Тіні Кароль виповнилося 38 років. Якось на честь такого дня вона зробила святковий пост, в якому розповіла про те, що вже багато років не святкує це свято.

Все через тяжку хворобу чоловіка. Пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про своє життя деякі факти, а також тішить новими кадрами.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

На той раз вона вирішила показати фотографії, які були зроблені цього дня в різні роки. Вона там і з маленьким Веніаміном сином тримає в руках торт, і зі стрічкою іменинниці, і звичайно ж на зйомках проекту Голос, частиною якого вона була практично десять років.

При цьому, як вона сама зазначає, з 25 років, щойно почала боротися за життя чоловіка, вона перестала святкувати свої дні народження.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в "Голосі" або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс, до північного сяйва. Це лише день, але так багато в ньому надій. Дякую за привітання" - йдеться у повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали засипати улюблену артистку вітаннями:

"Плачу 💔💔💔 любов наша, з днем ​​народження 💗🩹"; "З днем ​​народження, рідна 🤍"; "З днем ​​народження мамуляяяяяя💙"; "З Днем Народження, які атмосферні фотографії розплакалася 🥺💔"; "З днем ​​народженням мій світ мій всесвіт ❤️🥺"; "З днем ​​народження, королева".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала, якою різною буває, і зізналася, кому вірить найбільше.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль похизувалась великими звершеннями, українців пробрала гордість: "Низький уклін".