На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис.

Він поділився тим, яка страва, на його думку, найкраще підходить для сніданку. За словами відомого українсько-канадського кулінара, йому подобається розпочинати свій день із особливого колумбійського супчика.

"Знаю, багато хто просив рецепт мого ранкового колумбійського супу. І я з командою вже зняв рецепт! Напишіть у коментарях свій улюблений сніданок, і я приготую топ 3 найкращих! Чекаю на твій сніданок", - підписав кулінар короткий відеоролик.

"Рецепт колумбійського супу, будь ласка, дуже вже апетитно снідає", "Подумки я вже там... з ложкою. Як не дивно, але на сніданок у дитинстві дуже часто були насичені супи! Рецептик будь ласка! А так можна що-небудь з сиру , рибки, авокадо" , - цікавляться складом страви українці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Мій сніданок. Будь-який гарячий суп. З гострим перчиком», «Цільнозерновий хліб+філадельфія+лосось+авокадо. Смажене яйце всередині хліба. Салат: помідори чері+зелень+кукурудза», «Тіст з яйцем пашот, сиром філадельфія, авакадо та рибкою», «Ми не снідаємо. П'ємо каву з корицею та імбиром» , - діляться рецептами інші.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво залишився на самоті, навіть собаки "утекли" перед Новим Роком.

Раніше ми повідомляли, що суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво згадав про Пітера і залишився незадоволеним: "Любить просто видалити".