Надя Дорофєєва нещодавно ділилася своїми кількома одкровеннями та відкриттями минулого 2022 року.

Колишня дружина Дантеса виділила цілих 8 пунктів, пов'язаних зі словом "виявилося". Потім вона опублікувала нову пісню, у створенні якої знову взяв участь її новий хлопець - Михайло Кацурін.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Зазвичай я вщу якісь смішні коментарі, але прочитавши всі ваші слова під відео - защеміло серце. Ця пісня тим, хто чекає. Ця пісня тим, хто жахливо нудьгує. ...", - пише Надя Дорофєєва у новій публікації.

На першому кадрі вона постала сидячи за барабанами. На обличчі жодних емоцій. Можна навіть припустити, що в її очах приховується туга. А далі йдуть не кадри, а коментарі українців, які написали про головні переживання. Комусь дуже страшно не почути рідну людину після гудків. Хтось чекає дзвінка від сина з фронту.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

"Ця пісня залишила мене без слів, я вся була в мурашках і я слухаю пісню кожен день і кайфую!", "Коли почула перший раз, накрило так, що стосується істерики, хоча до того моменту трималася", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, мокра Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом вилила всю агресію в музику, без допомоги Кацуріна не обійшлося: "Пройти крізь біль"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала себе в юності і змусила фанатів здригнутися: "Навіщо так лякати"

Знай.uа писав, Дорофєєва показала "залаштування" життя з Кацуріним: "Соромно не буває"