Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як сумнозвісний Микола Тищенко виправдовується за відпочинок у Таїланді, поки окупанти обстрілюють ракетами Україну.

Свої гуморески, пародист Юрій Великий розміщує на сторінках своїх соціальних мереж, зокрема в instagram, де за гумористом спостерігає 113 тисяч осіб.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

На початку відео "Коля" запитує в оператора, чи не стирчить з зубів петрушка, і чи видно, як він засмаг під Таїландським сонцем на морі. Після чого Великий розповідає від імені Тищенко, що він не втік з країни, а знаходиться в ТежТаїланді, і нікуди звідти тікати не збирався:

Мене сюди послали з України, з дуже великою мискою, ой дуже великою місією, а тепер, коли я тут, мене з України продовжують посилати, але вже чомусь без місії. Звичайно деяким злопихателям зручно там, сидячи в Україні без світла, під час повітряної тривоги та ракетних обстрілів сидіти і критикувати мене за мій титанічний труд, а я тут, між іншим, працюю, — розповідає Великий.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

"Не було б так весело, якби не було б так сумно. Адже і справді більшість депутатів обороняють нашу країну десь за "бугром"", "Коли цього клоуна вже виженуть з ради!", "Юрій ви неймовірний! Браво!", "Дякую за настрій!!", "Дякую Вам, за вашу творчість. Ви реально крутий!! Кожен раз підіймаєте настрій!!!", "Про в'єтнамки, то просто", - прокоментували українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як підприємливі українці допомагають ЗСУ з "Леопардами".

Як повідомляв "Знай.ua" пародист Юрій Великий з "Кварталу 95" показав недолугих росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Великий показав "лукашенківську аптечку" - замість турнікета подорожник та баночка слини.