Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливий народ намагається допомогти ЗСУ, доки танки "Леопард" не надійшли на озброєння. Сміливу пародію він показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий — справжній гуру пародій, який уже не один рік змушує українців надривати животи, висміюючи різних постатей. У портфоліо артиста багато ролей і кожна з них яскравіша за попередню.

Юрий Великий, скріншот: Instagram
Юрий Великий, скріншот: Instagram

Цього разу Юрій Великий вирішив показати, як заповзятливий український народ шукає можливості і вистачає за всі ниточки, щоби допомога ЗСУ з "Леопардами", постачання яких напередодні таки схвалили партнери. У пародії артист постав у ролі вже всім знайомого дядька Сергія.

"Як Дядько СІРОЖА допомагав ЗСУ Леопардами. Сміємося - значить не здаємося", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Реакція шанувальників була моментально.

"Леопард на леопарді)))) Це буде розрив", "Браво!!! дякую, що підняли настрій", "Хочемо бачити дядька СІРОЖУ частіше", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв путіна та його "кільця влади": "Натягнув на свого більбо".

Також наш портал інформував, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв істеричні напади Соловйова через візит Зеленського до США: "Тужно дивитися".