Колишня зірка гурту "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос кілька місяців тому вибачалася за грубу помилку, здійснену у День пам'яті жертв Голодоморів.

Наразі, як виявилося, виконавиця повернулася до України, до Києва. Про це стало відомо виходячи зі Stories у соціальній мережі Instagram. До цього Санта була в Європі і не думала повертатися додому через небезпеку. Вона заявляла, що наша "стабільність" неймовірно тендітна, тому може зруйнуватися будь-якої миті.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Наш улюблений порожній будинок. Без життя, без сміху, без дітей і друзів. Відібране життя. Ненавиджу", - заявила Санта Дімопулос у Stories.

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але перед цим жінка ділилася деякими секретами, які стосуються її особисто. Санта заявила, що останнім часом набрала зайвих сім кілограмів ваги. Як виявилося, Дімопулос схильна до повноти, тому будь-якої миті, якщо не візьме себе вчасно в руки, може легко погладшати, бо любить випічку.

Ще на початку 2023 року виконавиця зазначила, що додала у вазі 6 кг, за останні кілька тижнів до них побільшало ще кілограм.

"Ці гойдалки неабияк набридли. Не виходить у мене харчуватися чисто під час стресу", - зазначила вона.

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос розкрила плани про повернення в Україну: "Я вже не..."

Як повідомляв "Знай.uа", Санта Дімопулос оголила ніжки, вибачившись за "радості" у День пам'яті: "Бабуся пережила обидва..."

Знай.ua писав, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос розкрила правду про свою вагу: "Знаєте чому?"