Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала тренування у спортивному залі з цікавого ракурсу. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та радує їх новими фото та відео. Зірка показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Ксенія Мішіна. Фото:  Instagram
Ксенія Мішіна. Фото: Instagram

Як відомо, Ксенія Мішина активно займається спортом та регулярно відвідує спортзал, що регулярно демонструє шанувальникам. Цього разу вона вирішила показати своє тренування з дуже цікавого ракурсу, який дозволяє розглянути результати занять, що вже з'явилися.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Шанувальники захопилися старанністю коханої актриси та помітили, як спорт вплинув на її постать.

"Ти припиняй зводити з розуму чоловіків цим горіхом", "Ксюша", "Красива", "Ксюша, ви красуня, але цю красу, вашу фігуру ви створили самі. Яка ви молодка працьовита. У вас велика сила волі", "Подивився і настрій піднявся", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Жанну Фріске на ліжку: "Коли заплющу очі".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворила тіло на полігон для творчості: "Татуху намалювала".