Відома на телебаченні та в соціальних мережах українська співачка, одна з перших українських зірок, яка зібрала у Києві великий живий концерт із моменту вторгнення в Україну російських окупантів, колишня дружина гумориста та виконавця Вови Дантеса Надя Дорофєєва продовжує дивувати своїх фанатів.

Нещодавно Надя презентувала цікаву композицію "вотсап", яка вже займає найвищі позиції в чартах на всіх музичних майданчиках, а цього разу співачка відкрила завісу ще однієї роботи. Схоже, що невдовзі фанати почують ще щось новеньке.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"У процесі...", - коротко підписала свіжий знімок Надя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фанати співачки можуть уважно розглянути знімок та побачити, що тут є дуже цікава деталь. Ні, це не те, що ви подумали. Давайте серйозно. Співачка знаходиться на своєму улюбленому місці, перед мікрофоном та в звукозаписній студії. Можна тільки порадіти, що Надя незабаром може ще раз потішити шанувальників.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Проте важко не помітити, що Надя одягла практично домашній лук, і збоку здається, що студію зробили в когось удома. Все логічно. Навіщо витрачати багато грошей на оренду, якщо можна зробити хіт у такій крутій обстановці. Потрібно бути там, де ти відчуваєш силу. Можемо тільки порадіти за Надю та чекати на нові круті треки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва перетворилася на борсучиху, чого не зробиш заради тепла.

Раніше повідомлялося, Олексій "Позитив" Завгородній наважився на хворобливий процес заради краси: "На старості обвисне".

Також, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".