На початку січня українці нарешті побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Через тиждень після того, як усі дізналися, що хлопець обрав Катерину Лозовицьку, стало відомо, що їм не вдалося збудувати спільне майбутнє, тому вони розлучилися буквально за місяць. Потім в інтерв'ю Ганні Оліцькій він розповів про те, чи був у нього інтим із переможницею, а також із фіналісткою Сашею Мудрою. І багато багато іншого.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Наразі Алекс Топольський знову вирішив поспілкуватися з аудиторією за допомогою відео-відповідей на питання, які йому ставлять найчастіше.

— Чи працював стриптизером?

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

— Про цей момент я не розповідав раніше, але гадаю, що можу поділитися. Стриптизером я не працював, але працював у стриптиз-клубі в Нью-Йорку. Це чоловічий стриптиз-клуб, де стриптизери – чоловіки, які приходять жінки. Я працював барменом. Багато жінок були багато флірту. Я в якийсь момент просто сплив.

Алекс Топольський, скріншот: Instagram Stories
Алекс Топольський, скріншот: Instagram Stories

— Чи був інтин на першому побаченні?

— Був. Я у цьому питанні не консерватор. Я вважаю, з особистого досвіду, що якщо у мене виникає хімія з дівчиною, і ми маємо емоційний коннект, і ми відчуваємо, що ми хочемо один одного, я не бачу якихось перешкод. Вважаю, що це нормально.

Алекс Топольський, скріншот: Instagram Stories
Алекс Топольський, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Григорій Решетник знайшов кандидатку на роль "Холостячки-3": "Красива, талановита, молода..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Чи було в ліжку ідеально?": "Холостяк" Топольський відповів про інтим із Катею Лозовицькою після фіналу

Знай.uа писав, "Один одного відігрівали": "Холостяк" Топольський згадав про інтим із Сашком Мудрою в холодному басейні