Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва поринула у теплі спогади про життя до війни та поділилася серією ефектних фото, на яких постала у спокусливій сукні. Кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва активно веде свою сторінку в соцмережі, за допомогою якої підтримує зв'язок із шанувальниками. Вона регулярно ділиться яскравими кадрами зі свого життя, ділиться думками чи новинами.

Даша Астаф'єва. Фото: Youtube
Даша Астаф'єва. Фото: Youtube

Цього разу Даша Астаф'єва поринула у спогади про мирне життя до повномасштабної війни та поділилася серією архівних фото з подорожі до Каппадокії. Зірка позує в ефектній сукні, яка на одному з кадрів спокусливо приспустила, продемонструвавши, що під нею немає білизни.

"Порадьте, друзі, як забути мирне життя, мандрівки, безпечне існування… все як сон", - написала під фото зірка.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ох, Даша... це як минуле життя яке. А фото чудові", "Як це красиво!", "Красуня, чарівна жінка! Ніколи не забувай мирне життя, пам'ятай і цінуй свої спогади! Надія на перемогу, більше сил і віра у ЗСУ!", "Шикарні фото, як завжди", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, леопардові трусики Даші Астаф'євої позбавили чоловіків сну: "Де докази?" .

Також наш портал інформував, Слава Дьомін згадав, як зробив із Дашею Астаф'євою те, про що мріє кожен чоловік: "Це сталося".

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва похвалилася незвичайним патріотичним чином, в українців перехопило дух: "Вдвічі миліше".