Відома українська телеведуча, зірка програми "Аферисти у сітях" та наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь здивувала шанувальників фото.

Олена-Крістіна Лебідь має чимало шанувальників, саме тому вона часто ділиться з ними новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Якось Олена-Крістіна Лебідь вирішила порадувати українців новим фото. Зірка сфотографувалася в машині із застосуванням спеціальної маски, яка допомогла їй перетворитися на милого котика.

Теледіва позувала в стильному светрі фісташкового кольору, який грайливо оголив її плечі. Олена-Крістіна Лебідь зробила собі легкий денний макіяж, а родзинкою її образу стали виразні губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

"Я ж казала, пляшку з-під пепсі не викидаємо!", - іронічно зазначила вона.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Це фото телеведучої дуже сподобалося її шанувальникам, саме тому вони відразу почали залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

Ось! Це правильна маска:)))", "Киса-мациця,❤️", "Люблю тебе", "Клас", "Яка ви красива", "кішечка👍👍🏻🏻", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь попередила про нову аферу, в якій замішана "Укрпошта": "Гроші ділять між собою".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла собі дикого чоловіка, довелося хапатися за сокиру: "Фантазер ти мене називала".