Син відомої української співачки Тіни Кароль вже давно вчиться закордоном. Веніамін живе в Англії, а в Україну приїжджав лише на канікули.

Тіна Кароль неодноразово визнавалася, рішення про навчання сина в Англії далося їй не просто, проте вона впевнена, що зробила все правильно і йому це піде лише на користь. В інтерв'ю своєму другові Данієлю Салему у програмі "Зірковий шлях" співачка зізналася, що для неї важливо було не виховати мажору.

Тіна Кароль. Фото: Фокус
Тіна Кароль. Фото: Фокус
Тіна Кароль. Фото: Фокус

До того ж Кароль наголосила, що Веніамін не залишиться жити в Англії, а після навчання він має повернутися до України та допомагати країні своїми знаннями.

"Я виховую лідера. І він повинен знати, ми всі одні приходимо в цей світ, і одні йдемо. Він все одно, як я відчуваю, повернеться в Україну. Дуже скоро насправді. Тому що основу , мені потрібно було дати йому основу. Він не мажор, не маминий син. Він маминий син удома, але не там. І найголовніше, що не через призму мами його сприймають", - зазначила Тіна Кароль.

Тіна Кароль з сином, фото з Facebook
Тіна Кароль з сином, фото з Facebook

Варто зазначити, що зараз синові Тіни Кароль Веніаміну 13 років. Він народився у шлюбі співачки з уже покійним продюсером Євгеном Огіром.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль не змогла приховати емоцій від пропозиції, нареченою стала з радістю: "Від захоплення запищала".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала, якою різною буває, і зізналася, кому вірить найбільше.

Також стало відомо, що Тіна Кароль розповіла про біль після смерті чоловіка Огіра, який не вилікував навіть Дан Балан: "Втікати від зайвих очей і...".