Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

Маша Полякова, перебуваючи у Лондоні на навчанні, знайшла дуже цікавий заклад, де продається щось схоже на вафлю, але у формі чоловічого статевого органу. Донька співачки вирішила зробити скандальне фото, щоб показати, чим займаються росіяни у свій вільний час.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

17-річна дівчина, тримаючи в руках цей продукт, притулила його до губ. Багато підписників побачили у цьому сексуальний підтекст. І дійсно, кадри виглядають провокаційно.

Під публікацією зібралося безліч гнівних коментарів про те, що Маша Полякова, грубо кажучи, поводиться непристойно. Деякі навіть заявили, що вона нібито йде стопами зіркової мами, привертаючи увагу аудиторії подібним чином. Більше того, шанувальники вважають, що дівчині не вистачає гідного виховання.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"До мами Олі їй далеко за всіма параметрами", "Просто жах, відсутність виховання ... дуже прикро, що дівчата постять такі фото", "Таке відчуття ніби ти береш у рот щось гидке, до речі, а що це?", "Піднятися за маминою схемою", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, "Піднімається": донька Олі Полякової Маша вперше побачила те саме гарне місце, навіть щічки почервоніли

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова перетворила свого хлопця на раба, оскільки він не заробляє багато грошей: "Купити крем від болю в суглобах"

Як повідомляв Знай.ua, будуть "дорослі бабусі"? Донька Полякової Маша знайшла мамі лондонського зятя, ось який красень