Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська показала, як виглядала та який мала колір волосся у різні періоди свого життя.

Кума Дзідзьо, Оля Цибульська має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Якось співачка вирішила поділитися архівними кадрами та показати, як виглядала у різні періоди життя. Три опубліковані фотографії показують, як змінювалася зовнішність знаменитої артистки. На першому фото вона посміхається позує джинсовій куртці. Тоді співачка мала довге волосся темного кольору.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

На другій фотографії майбутня зірка позує з телефоном у коротеньких шортиках. Тут її волосся вже трохи коротше і експерименти з кольором не закінчилися і тепер вони набули бордовий відтінок. На третій фотографії Оля Цибульська позує з котиком, тут її волосся найкоротше з усіх трьох варіантів і має темно-русявий відтінок.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Ці фотографії Оля Цибульська вирішила проілюструвати зворушливим віршем:
Хто ти серед тисяч імен? Хто? Серед тисяч історій. Хто? Повноводна річка? Дощ? Обламані гори? Світ збожеволів уже давно Я в очі йому сміюся. Хоче взяти мене в кулак Я тікаю, я не даюсь 🐈⬛⠀ Дикий вітер зриває дах... Натискає болісні ноти ⠀ Він волає: подай хоч знак..⠀ Розкажи мені: хто ти? Хто ти?














Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Цибульська розбила кремлівську пропаганду про холод, голод і темряву в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська за мами розповіла про шлюбні зради, жінки зрозуміють.