Новий постапокаліптичний серіал, заснований на відеогрі 2013 року "The Last of Us", стрімко набирає популярності у всьому світі.

Британська акторка Белла Рамзі, яка зіграла головну героїню серіалу - 14-річну дівчинку Еллі, яка має імунітет від зараження, показала в Instagram дивовижні кадри зі зйомок, які можуть дуже зацікавити шанувальників.

Белла Рамзі, фото Instagram
Белла Рамзі, фото Instagram

На кадрах можна побачити другого головного героя в серіалі Педро Паскаля, який зіграв її супутника і контрабандиста Джоела, а також знімальну групу і зруйноване, занедбане місто США, одне з яких за сюжетом охопив небезпечний грибок, що мутував. Актор на фото тримає зброю, якою винищує заражених, і навіть посміхається.

Педро Паскаль, фото Instagram
Педро Паскаль, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Унікальні фотографії Белла Рамзі розмістила з нагоди виходу 4 епізоду 6 лютого, а їх всього 9. Ось розклад прем'єри наступних: 5 серія — 13 лютого; 6 серія - 20 лютого; 7 серія - 27 лютого; 8 серія - 6 березня; 9 серія - 13 березня.

Фанати божеволіють від гри акторів і в цілому серіалу, тому не скупляться на компліменти.

"Ви, двоє людей, поодинці повернули так багато безнадійно втраченої радості життя так багатьох людей, Белла, і я сподіваюся, що ви обидва це знаєте", "Мій герой!", "Я досі плачу", - пишуть вони.

Нагадаємо, у чому успіх серіалу The Last of Us від HBO за ігровим шедевром: творці могли все зіпсувати.

Як повідомляв Знай.ua, Беллі Рамзі та Паскалю з "The Last of Us" заборонили проходити гру до зйомок