Відома українська співачка Оля Полякова любить вражати свою публіку. Саме тому вона щоразу дивує більш відвертими та епатажними образами.

Проте, вже зараз їй на п'яти наступає її старша донька Маша, яка схожа на неї як дві краплі, і так само любить вражати публіку. Саме тому на сторінці програми "ЖВЛ" у Instagram вирішили влаштувати "батл" образів мами та доньки.

На знімку Оля Полякова позувала в розкішній вечірній сукні чорного кольору, яка грайливо оголила її декольте. Родзинкою цієї сукні стала саме зона декольте, адже там створювалася імітація мов полум'я. Знаменитості зробили розкішні локони, які м'яко спадали на її плечі, а її вушках красувалися масивні сережки.

Фото: instagram \\ zhvl_official
Фото: instagram \\ zhvl_official

Дочка знаменитої співачки теж обрала не менш стильний образ. Вона одягла коротеньку спідничку, білу сорочку з краваткою, а поверх цього накинула строгий піджак. Не забула Маша і про макіяж та зачіску. Дівчині заплели дві кіски так, що спереду волосся було зібране, а ззаду розпущене. Зухвалість образу додавали чорні стрілки і ніжні пухкі губи, які підкреслили помадою нюдового кольору.

Фото зі сторінки Маші Полякової
Фото зі сторінки Маші Полякової

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Користувачі мережі відразу почали оцінювати "батл" образів мами і дочки, залишаючи в коментарях свої думки.

"Маша 🔥", "Яблучко від яблуні, як то кажуть)", "Маша схожа дуже на Олю, але не на цьому фото", "мені Маша схожа на молоду Моніку Беллуччі, але аж ніяк не на маму ", "Та що там батлити?) Вони однакові)", "Суцільна краса. Сяйте", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що донька Полякової похвалилася солодким приладом у роті: "Просто жах"

Раніше ми повідомляли, що донька Полякової Маша знайшла мамі лондонського зятя, ось який красень.