Відомий український співак Віталій Козловський заспівав свою нову пісню на вулиці під світлофором та викликав суперечливі почуття у шанувальників. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський дуже багато активує усі місяці повномасштабної війни. Він встигає і підтримувати військових, і розвивати свою творчість. Нещодавно він презентував нову пісню і кліп на неї, над якими робота кипіла цілих пів року.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віталій Козловський вирішив оригінально нагадати про нещодавню презентацію пісні та зняв мінікліп під світлофором.

"На яких словах з'являється червоне світло?" - підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Шанувальники здебільшого дуже позитивно відреагували на такий милий сюрприз від артиста, проте сподобалося не всім.

Ні, ну все одно вам чогось не вистачає, сухо це все, не романтично, не загадково. Якісь вже розгадані сни. У вас такий голос бархатний і якась у вас непруха з кліпами, щось не вигадується навіть на живу на сцені ви краще виглядаєте ніж з пакетом на обличчі або біля світлофора", "Все так і є.....ну не вірю і все....не щиро.....тому Віталік завжди буде у другому ешелоні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський з тремтячими руками розповів, як уночі закінчив путіна: "Заслуговуємо на мир".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський згадав, як робив це при Скрябіні та Могилевській: "Тільки зараз починаю щось розуміти".