Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан оглядає наймодніші тенденції щороку, але лише одна річ ніколи не втратить актуальності, за його словами. Йдеться про білу сорочку, яку можна носити буквально під все і поєднувати з будь-яким іншим одягом.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Біла сорочка ще жодного разу не залишала модні вершини. І це не дивно, адже вона - найуніверсальніша річ, яку тільки можна придумати!", - зазначив він.

У 2023 році буде декілька актуальних фасонів сорочок. Усі вони мають різну довжину та тип крою. Андре Тан дав рекомендації модницям:

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
  • довга сорочка прямого крою;
  • біла сорочка oversize;
  • коротка біла сорочка;
  • лляна сорочка на літо - блаженство та комфорт "в одному флаконі";
  • класична чоловіча сорочка - вона ж сорочка бойфренда, яка розкішно сидить на жіночій фігурі;
  • сукня-сорочка;
  • асиметрична сорочка

У пості також можна глянути, як ці фасони сорочок виглядають на жіночій фігурі, так що помилитися буде складно.

Нагадаємо, зухвалий Андре Тан заявився до українців з голою попою, Слава Дьомін оцінив: "Боягузи не були б зайвими"

Раніше ми писали про те, що Андре Тан назвав, що буде у тренді у 2023 році: це має бути у гардеробі кожної модниці

Як повідомляв Знай.ua, "Руки сверблять...": Андре Тан опинився в раю для дизайнерів, так багато ганчірок навіть у "секонді" не знайти