Народна артистка України Наталія Могилевська продовжує їздити країною, радувати шанувальників своєю появою на різних культурних майданчиках, виступаючи зі спектаклями.

Одного дня виконавиця опинилася в Харкові, саме тоді, коли місто вкотре сильно обстріляли окупанти. Могилевська не могла не розповісти про це.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua
Наталія Могилевська, фото Знай.ua

"Цю жахливу ніч, я пережила разом з вами. Обстріли продовжуються. Тримайтеся! Знаходьтеся в укритті! А я їду в Запоріжжя. І, сподіваюся, ці чортові ракети не завадять нам провести сьогодні таку ж виставу і теплу вечір", - пише Наталія Могилевська у публікації.

Артистка не боїться їздити навіть у ті міста, які постійно обстрілюються російською армією, щоб підтримувати українців і дати можливість відволіктися.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Прокинулася о четвертій ранку і перша думка: чи встигла Наталя вивезти свою сміливу частину команди?", "Сьогодні вночі, коли сиділи з дітьми в коридорі, думала про вас", "Пишаюся, що в Україні є такі незламні таланти", "Почувши вибухи вранці, перша думка – як діти, друга – як Наталія Могилевська", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська сіла без нижньої білизни, українці в захваті: "Чоловіків сюди не кличу"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська дісталася з цим до Юлі Саніної і навіть до Пивоварова: "Обняти. Плакати"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська не змогла тримати цього в собі, так захопилася, що тапки злетіли: ​​"Для того, щоб відключити мозок"