Український артист Дмитро Шуров зараз більш відомий як Pianoбой, а в минулому він був клавішником "Океану Ельзи", "Esthetic Education" та Земфіри. Нині він відважно захищає країну на культурному фронті, дає концерти та допомагає ЗСУ.

Дмитро Шуров майже з початку війни активно підтримує земляків самотужки і навіть не боїться відвідувати бійців із концертами у найгарячіших точках. Точного розташування артист не повідомив, але уточнив, що нещодавно був на сході країни, де в деяких областях довгі роки не вщухають жорстокі бої за свободу українців.

Pianoбой, фото з Instagram
Pianoбой, фото з Instagram

Співак провів концерт у шпиталі, а після його пригостили скромним, але смачним обідом із картоплі з тушонкою. А подавала його "красива пані у формі", як зазначив він.

Також Pianoбой показав цікаву фотографію з приміщення, схожого на їдальню, де були забиті вікна, але українські прапори велично висіли під стелею і навіть прикраси у вигляді сердець до Дня всіх закоханих 14 лютого.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Ось вона, справжня романтика, ladies and gentlemen 💛💙" - написав Дмитро Шуров.

Раніше ми писали про те, що Pianoбой відповів за "кумівство" на Нацвідборі на "Євробачення-2023": "Сам влетів"

Як повідомляв Знай.ua, Pianoбой розповів про спілкування із Земфірою під час війни та назвав причину сліз: "Нецензурні речі"

Також портал Знай.ua писав, що Pianoбой розповів, чого найбільше потребують херсонці після деокупації: "Заглушити постійну канонаду"