Дружина знаменитого українського футболіста Олександра Зінченка журналістка Влада Седан вразила точеною фігурою у спокусливому міні.

Молода матуся Влада Седан досить активна в соцмережах, зокрема в Instagram. Тут вона часто ділиться новими фото, відео або просто цікавими подробицями особистого життя.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Цього разу знаменитість вирішила порадувати новим чорно-білим фото. Для фотосесії Влада Седан приміряла коротеньку чорну сукню, яка оголила її стрункі довгі ніжки та тендітні плечі.

Дружина Зінченка зробила собі макіяж з акцентом на очі, а також приділила особливу увагу зачісці. Влада Седан зупинилася на легких локонах, які ніжно спадали на її плечі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото зі сторінки Влади Седан
Фото зі сторінки Влади Седан

Фанати Влади Седан відразу ж оцінили її спокусливий образ і почали залишати для неї десятки компліментів.

"Вау вау вау вау", "Нереальна красуня", "Ви неймовірно красиваааа і чарівна", "Красива ну дуже красива❤️❤️", "Красуня", "Ваууу", "Крашиха", "Дуже, дуже красива", "Рідкісне поєднання краси та розуму", "Влада, ви, як завжди", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що валяється на підлозі і любить усміхатися: Влада Седан показала, як вони мешкають з Олександром Зінченком.

Раніше ми повідомляли, що Владе Седан обзаздрилися, коли побачили причинне місце Зінченка з "Арсеналу": "Ніфіга собі волина".