Відома українська виконавиця Тіна Кароль нещодавно заявила, що вже давненько не веде щоденник у Telegram, бо має деякі проблеми.

У неї відсутній поштовх, щоб сісти і почати щось робити. Наразі артистка знову поділилася своїми переживаннями.

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Тіна Кароль зізналася, що дуже хочеться обіймів, як і мільйонам інших українців, яким незабаром знову доведеться згадати, що відбувалося рік тому... 24 лютого, коли росіяни вторглися на територію нашої країни. Адже за тиждень річниця жтого нападу.

"Про минуле, о Господи, Stories і минуле життя тисячів сердець. В момент зруйнувались надії та сподівання. Так багато історій стали минулим і тепер стали у Stories 15 секунд. Просто хочу кожному з вас, хто читає, побажати любові. Живіть зараз та живіть натхненно, живіть в моменті, бо дуже страшно по-іншому. Хочу обіймів, вибачте", - пише Тіна Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Ці думки були опубліковані без нічого – на темному тлі, без будь-якої фотографії. Щоб шанувальники співачки ні на що не відволікалися під час прочитання та змогли її зрозуміти, відчути. А потім вона поділилася архівною фотографією, на якій вона постала разом із братом.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Тіна Кароль усвідомила всі ризики і показала своє тіло в нічнушці: "Самотня..."

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль зізналася, що виховує дитину в суворості, тому вона не живе з нею: "Він не мажор, не мамин син"

Знай.uа писав, Тіна Кароль показала, хто тут справжня вівця: "У метушні буднів знайдіть час"