Відома українська артистка і в минулому травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Нещодавно Монро пережила втрату одну зі своїх кішок, а зараз зізналася, що зовсім втомилася від усього, що відбувається, і загалом від життя. Як зізналася артистка, усередині неї оселилася порожнеча розміром з Сатурн.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Після того, як вона поділилася почуттями з шанувальниками, їй захотілося зняти відео на особисту тему - ідеальні побачення, аромати та кохання. Але цього з нею в реальному житті поки що не сталося.

"Про аромати і секс...ахаха. Розсміялася в голос. С Е К С... таке слово соковите, як персик. Ми більше теревенємо про секс, ніж їм реально займаємося", - додала вона.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

До зйомки відео про інтим Монро ретельно підготувалася і вигадала яскравий образ з червоною шубою, налаштувала всю апаратуру і поринула в процес.

"А який секс без хутра під дуп*ю 😉" - жартівливо відзначила артистка.

Нагадаємо, "Хотів в ан*л, скористався...": Монро, після історії з київськими хуліганами, розповіла про п'яні пригоди в Одесі

Раніше ми писали про те, що любителька поспати на снігу Монро зізналася, як отримати задоволення розмахуючи ніжками: "Вперед..."

Як повідомляв Знай.ua, "Раздую багаття...": Монро у тонких панчохах спровокувала сильних та амбітних українців