Відома виконавиця Оля Полякова продовжує радувати своєю красою шанувальників і не лише.

Наразі вона пригорнулася до відомого українського кулінара, учасника кількох сезонів шоу "МастерШеф" Владислава Міцкевича. Через те, що на телевізорі незабаром буде запущено нове шоу. І Оля Полякова – його перша учасниця.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Ми вже відзняли перший сезон. Це шоу буде доступне по телевізору приблизно через 3 тижні. Шоу дійсно має кулінарний характер, але воно розважальне. Зараз такі складні часи і так важливо відволікатися!", - пише Владислав Міцкевич у публікації.

А потім він додав, що у кожному випуску після Олі Полякової буде дуже багато відомих та успішних людей України. Оля Полякова постала в кадрі у бордовій сукні, злегка нахилившись до Влада, залишивши довгі ноги та попу "десь позаду", щоб на неї могли подивитися охочі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

"Є підозра, що буде дуже цікаво", "Як красиво про Олю Юріївну написав", "Красавчик, ще з аматорів мій улюбленець", "Мені здається, що Оля схожа на фото на Христину Орбакайте. Красуня", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Оля Полякова зчепилась у "бійці" зі старшою дочкою Машею, вже наступає на п'яти: "Яблучко від яблуні, як то кажуть"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Полякова вирішила не відставати від мами і задерла ноги посеред сходів: "Найбільше сподобалася?"

Знай.uа писав, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасита така солодка"