Відома українська співачка Надя Дорофєєва задумалася про кінець світу та вирішила брати від життя ще більше. Про це розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва постійно підтримує контакт із шанувальниками, зокрема через соцмережі. Вона радує кадрами з роботи, особистого життя, а також ділиться особистими думками, емоціями та переживаннями.

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

Так, цього разу Надя Дорофєєва поділилася серією життєрадісних фотографій та зізналася, що її дуже хвилює те, що відбувається в Україні та світі. Зірка зазначила, що в таких реаліях треба брати від життя все і проживати щодня, як останній.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Хвороби, ковід, землетруси, ракети, війна... Що там далі ще у нас, які "сюрпризи"? Скільки нам відведено? Який же це рандом. Давайте проживати кожен наш день, радіючи тому, що ми прокинулися, ранковій каві, яка не спрацювала". будильнику, пробкам, в яких можна послухати книгу, перемогам наших військових, дзвінку, можливості вільно дихати і навіть страху, який робить нас сильнішим", - написала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам"

Також наш портал інформував, "У процесі...": Втомлена Надя Дорофєєва засвітила міцні сосочки, десь тихо заплакав Дантес.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, мокра Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом вилила всю агресію в музику, без допомоги Кацуріна не обійшлося: "Пройти крізь біль".