Максим Галкін не перестає радувати глядачів своєю освіченістю, гумором та забавними історіями з життя.

Чоловік хоч і є одним із головних російських комедіантів, проте йому вистачило сміливості піти проти путінського режиму, який досі вбиває мирних українських мешканців. Наразі Максим Галкін у ході стендапу розповів нову кумедну історію.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю
Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

"Раніше, коли Жириновський виступав, я думав - біснуватий не може бути. Ні! Знайшовся депутат Журавльов. Тобто, був Жирик, став Журик. Він увесь час репетує: "Ми ядерними ракетами зараз накриємо Лондон, Париж". Він так репетує, ніби гніт вже підпалив і вже кинути треба", - каже Максим Галкін.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

А потім він розповів, що його вразило найбільше в цій ситуації. Це те, що депутат Журавльов не посоромився, окрім "денацифікації" України, вони хочуть зайнятися "дебідиралізацією" Європи.

"Чомусь вони знайшли своє щастя в образі ЛГБТ-спільноти. Зараз, якщо ти проти влади, ти або єврей, або п*дарас. Все. Вибачте мені, я використовую їхню лексику", - здивував чоловік.

@shaytms1

♬ оригинальный звук - shaytms1

Нагадаємо, Аллу Пугачову назвали "селом" на батьківщині, першим заступився не Галкін: "Не дивлячись на те, що живе у замку"

Як повідомляв "Знай.uа", поки діти Кіркорова влаштовують істерики, малюки Галкіна та Пугачової різко подорослішали: заняття не під силу будь-кому

Знай.uа писав, Алла Пугачова згадала своє перше кохання: "Була їх неміряно"