Минув місяць з моменту, як ми дізналися про фінальне рішення Алекса Топольського про те, з ким він намагатиметься побудувати міцні стосунки та сім'ю.

Стільки ж пройшло і з моменту, коли всі вирішили висловити свою точку зору щодо учасників романтичного шоу "Холостяк". Ведучий Григорій Решетнік спочатку наїхав на Топольського та дівчат. А зараз розповів, в інтерв'ю "КП в Україні", яким буде наступний "Холостяк".

Григорій Решетнік, фото: Instagram
Григорій Решетнік, фото: Instagram

Григорій розповів, що команда проекту завжди враховувала побажання глядачів та спостерігала за тим, який саме головний герой має бути, виходячи із "трендів". Спочатку фанати хотіли бачити "принців", проте з роками переваги змінилися.

2014 року у "Холостяку" з'явився перший український герой, львів'янин Костянтин Євтушенко, підкоривши дівчат не бізнесом, а українською мовою. Слідом йшов футболіст Сергій Мельник, якого ніхто не знав. А за ним Микита Добринін – його обрали глядачі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Григорій Решетник, скріншот: Youtube
Григорій Решетник, скріншот: Youtube

На тлі повномасштабної фази війни ніхто більше не хоче бачити на екрані "принца". Українці бачать виключно українських військових у ролі "холостяків".

"Ми чуємо цей запит, і він відгукується з нашим внутрішнім бажанням щодо того, яким би нам хотілося бачити наступний сезон", - додав Решетнік.

Нові сезони "Холостячки" та "Холостяка" вже планується, проте виробництво залежить від ситуації в країні.

Нагадаємо, можна у "Холостяк" замість Гриші Решетніка: дружина телеведучого похвалилася тим, що не дано її зірковому чоловікові

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"