Олена-Крістіна Лебідь, провідна проекту "Аферисти в сітях", періодично виставляє в соціальній мережі Instagram то фотографії, то відео.

Наразі жінка виставила ролик, у якому постала з пончиком та свічкою, привітавши дитину з Днем Народження. Дівчинка не проста... вона з Маріуполя.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Вона любить "Аферисти в сітях", і не очікує, що сьогодні побачить цей ролик. Їй виповнюється 13 років Прекрасній Анюті з Маріуполя! Зробимо ж цей день для юної іменинниці справжнім святом! Бажаємо дружно від щирого серця! І нехай все-все збудеться!", - пише Олена-Крістіна Лебідь у публікації.

З'явилася вона у білій короткій спідниці та квітчастій майці. Протягом півтори хвилини дівчина вітає малечу, якій довелося пережити важкий час, коли російська армія обстрілювала Маріуполь.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Олена Крістіна Лебідь. Фото: кадр з instagram
Олена Крістіна Лебідь. Фото: кадр з instagram

«А що, так можна було? ", "Головне здоров'я. А все інше можна купити або вкрасти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пропагандист лаврів "відпочиває": Олена-Крістіна Лебідь перетворила своє обличчя на кінську морду: "Крем підвів"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь знайшла, куди засунути пляшку - Розенко сподобається: "Я ж говорила, не викидаємо"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь попередила про нову аферу, в якій замішана "Укрпошта": "Гроші ділять між собою"