Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала та розповіла, як проводила вільний час із чоловіком до початку повномасштабної війни в Україні.

Про це стало відомо завдяки одній з публікацій Анастасії Каменських у мережі Instagram.

"Хочеш сонця? Став (емоджі у вигляді сонечка)" , - підписала зірка знімок, на якому позує в білому купальнику на борту яхти. Зважаючи на все, Каменських відпочиває на березі моря в теплих краях, і насолоджується життям на повну.

Її шанувальники оцінили таке відео та музику до нього.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як круто знято відео, Навіщо мені сонце Монако? Навіщо, скажи мені, місяць Сен-Тропе? Коли твій погляд яскраво світить. У цьому сенсі нуль, якщо тебе поряд немає…», «Ви така позитивна!» , - захоплюються шанувальники.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

«Сховати целюліт, дитинко», «Бідолашна, вже не знає, чим людей здивувати», «Країна на порозі війни, а наші "бідні" артисти, які так зубожили за період карантину, сиділи без роботи і т.д, викладають фото з Мальдів. Справді, можна поспівчувати» , - обурюються інші читачі сторінки.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, що вміє робити найкраще, набравши зайву вагу: "Як багато хто...".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських у вазі 80 кілограмів здивувала українців: "Була вагітна, от і приховувала".

Також стало відомо, що чоловік Насті Каменських Потап показав тяжку втрату України у боях за Бахмут: "Міг не йти...".