Відома українська актриса, а також "Холостячка" Ксенія Мішина вирішила поговорити про свою зовнішність. Вона не вважала себе раніше вродливою, як і інші.

Новий пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новим контентом, а також розповідає про своє життя.

Ксенія Мішина зазначила, що ця правда завжди дивує всіх.

"У школі ніколи і ніхто не вважав мене красивою!" навіть я сама! школи, моїм бажанням не дано було збутися 😄 жодного разу я не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце" - йдеться у повідомленні під постом.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

При цьому вона не сумувала, і щороку чекала, не впадала у відчай. Навіть незважаючи на всі негаразди, і що зараз все в рази складніше, День святого Валентина одне з найулюбленіших свят року. Це не свято просто про закоханих, а маніфест кохання.

"А коли серце наповнене любов'ю людині взагалі не страшно нічого! Серце в коханні нескінченно і беззастережно щасливе, навіть якщо зовнішні обставини не ідеальні! Серце в коханні завжди наповнює світлом все навколо! А найкрутіший парадокс у тому, що щоб наповнити серце любов'ю, вам треба її не отримати від когось, а ВІДДАТИ!" – продовжує дівчина.

Нагадаємо, що колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх та жити".

Раніше ми повідомляли, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина покрутила пружним "горіхом" у улюблених позах: "Ти припиняй".