Злата Огнєвіч розповіла історію з дитинства, коли вона визначилася бути співачкою. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найпопулярніших українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Інстаграм підписано 492 тисячі осіб. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні шоу "Холостячка".

Якось Злата Огнєвіч опублікувала пост в Інстаграмі, де показала фотографію з київського готелю. У підписі до знімку вона зазначила, що у 10 років давала перше у житті інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

"У 10 років я потрапила на радіо 📻 на ПЕРШЕ у своєму житті інтерв'ю! Це було в Сімферополі, в період вокальних конкурсів. Питання були круті і настільки серйозні, що мій мозок 🧠 буквально закипав від них )) Але ось одне з питань я пам'ятаю досі: Ведучий запитав: «Співати, щоб жити, чи жити, щоб Співати?» Над відповіддю я навіть і не замислювалася 🤍 Як Ви вважаєте, що я відповіла тоді ведучому? 🙌🏾", - повідомила вона.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч проплакала до ранку і нарешті змогла поділитись болем: "От все ніяк не наважувалася".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч побачила ці страшні цифри, почалася паніка: Ти собі ніколи такого не дозволяла.

Також стало відомо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч спробувала знайти новорічний настрій, але поки що не вийшло: "Ну камон".