Відома співачка Надія Мейхер (Грановська) поділилася новими кадрами з фотосесії та розповіла, як створює реквізит для ефектних фото.

Знімками із фотосесії знаменита співачка поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. На опублікованих кардах Мейхер позувала в чорній сукні та пухнастій накидці такого ж кольору. Родзинкою її образу стала гілка з пелюстками троянд. Знаменитість зізналася, що вона своїми руками зробила її для цієї фотосесії.

"Мене можна застати в процесі коли я висушені подаровані колись троянди, приклеюю на знайдені в лісі добірні гілки і кореневища))). Згодом народжуються химерні форми та образи, які спільно створюємо з фотографом 🖤", - зазначила вона.

Фото: instagram \\ nadyameiher
Фото: instagram \\ nadyameiher

Фанати Мейхер відразу почали залишати для неї десятки комплементів під новими кадрами з екстравагантної фотосесії. Деяким настільки сподобався її креативний образ, що вони запропонували їй змінити сферу діяльності та зайнятися дизайном.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Фото: instagram \\ nadyameiher
Фото: instagram \\ nadyameiher

[quote author=""]"У мене б на таку творчість не вистачило ні сил ні часу", "Розкішний образ! Вам дуже йде!", "Від цієї фотосесії прям віє магічними нотками. Дуже красиво і незвичайно", "Чому ви не продовжили сольну кар'єру? У вас же прекрасний голос!❤️", "Ти дуже креатина і оригінально створюєш свої образи, а головне все сама, фотки просто відпад", "Ви шикарна! ❤️🔥", "Може вам спробувати себе в дизайні? Дуже ефектно і креативно виглядає. Думаю клієнти до вас швидко знайдуться!", "Ви особлива жінка, скільки ж у вас енергії та креативу🔥", - відзначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що ще прекрасна Надя Мейхер попередила українців про небезпеку: "Це втрата".

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер вирішила прикрити свої принади, але показала ще дещо: у ВіаГрі такого б не дозволили.