Відома українська співачка Тіна Кароль у День єднання записала коротеньке відео, на якому зізналася, що їй нічого не страшно.

Цим відеороликом знаменита поп-діва поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.8 мільйона людей.

На кадрах зі своєї гримерки Тіна Кароль з'явилася дуже елегантно, готуючись до концерту. Вона приміряла чорну сукню на тонких бретельках, яка оголювала її декольте. Особливу увагу було приділено її макіяжу, співачці підкреслили очі завдяки чорній підводці. А також нафарбували її пухкі губи червоною помадою, яка свого часу стала її візитною карткою.

Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol

На відео Тіна Кароль зізналася, що їй нічого бояться. Таку заяву вона, ймовірно, зробила після повідомлень у західних ЗМІ про те, що ймовірно 16 лютого Росія нападе на Україну. А щоб підняти патріотичний дух українців, президент Володимир Зеленський започаткував нове свято 16 лютого - День єднання.

Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol

"Красивий Київ. 16 число. Нестрашно", - зазначила Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відео можна переглянутитут.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вибігла в нічну на міст і попалася: "Зараз це називається...".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів...".

Також стало відомо, що Тіна Кароль усвідомила всі ризики і показала своє тіло в ночнушці: "Самотня...".