Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

Майже за рік війни українці звикли до нових реалій життя, і Катя Осадча не є винятком. Як поділилася ведуча, зазвичай щоп'ятниці вона працювала або зустрічалася з друзями, але зараз їй все це здається "іншим виміром".

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

"Тепер дні не поділяються на дні тижня, а просто паеретворилися на "... день війни", - зазначила вона.

Зірка не забороняє собі та не засуджує інших у бажанні добре провести час, але все має бути в міру, адже рамки під час війни існують. Незважаючи на це, Осадча впевнена, що українці ще повернуться до тих самих п'ятниць, після яких настають незабутні вихідні.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Я знаю, що ми повернемося до наших п‘ятниць і життя з дрібними турботами, але завжди будемо пам‘ятати, що страшно рахувати дні війни, замість днів тижня. Квіти піднімають настрій в будь-який день, а мімоза нарадує, що скоро весна", - написала вона і показала фото з квітами.

Нагадаємо, Катя Осадча дорікнула Михайлу Поплавському у відсутності кордонів зі студентками: "Йдемо і далі продовжуємо"

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала свою таємну втечу з Юрієм Горбуновим: "Пам'ятатимемо такими"

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Осадча захотіла здатися, але знайшла причину жити: "Не бачили іншого виходу"