Джерело повідомило, що Меган Фокс знайшла інтимні та текстові повідомлення на телефоні свого нареченого Machine Gun Kelly, які змусили її повірити, що у нього був роман.

Проблеми почалися минулими вихідними, коли 36-річна зірка серіалу "Тіло Дженніфер" видалила багато своїх фотографій із 32-річним співаком.

Меган Фокс: скрін з відео
Меган Фокс: скрін з відео

"Ви можете спробувати нечесність на смак, вона всюди ", - підписала вона слайд-шоу в Instagram зі словами з пісні Бейонсе "Pray You Catch Me".

Пізніше вона повністю видалила свій Instagram і зняла обручку. Джерело повідомляє видання Page Six: "Вони розстались, але Меган бачить їх МАЙБУТНЄ. Вона хоче побачити, що вони можуть врятувати"

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Інсайдер додав, що Machine Gun Kelly дуже хоче помиритись.

Кулемет Келлі і Меган Фокс
Кулемет Келлі і Меган Фокс

Тим часом джерело сказав People: "У них були проблеми у минулому, але цього разу все здається досить серйозним"

Пара була сфотографована разом у машині на День святого Валентина у спробі виправити свої стосунки, коли вони залишали офісну будівлю, в якій знаходяться консультанти з питань шлюбу та пари.

Інтернет-сищики припустили, що сварка може мати якесь відношення до гітаристки Келлі Софі Ллойд.

"Будь-які припущення про те, що вона колись поводилася непрофесійно або розірвала стосунки, не відповідають дійсності, - заявили Page Six керівники Lloyd. - Це неповага до неї як до артиста, а також погана журналістика та соціальні коментарі - повідомляти про що- чи ще".

Нагадаємо про непристойний дебют: Меган Фокс та Кортні Кардаш'ян без штанів дістали мови та зробили "це" прямо на унітазі.

Раніше ми повідомляли, що сива Меган Фокс спантеличила фанатів своїм дивним виглядом: що сталося із зіркою "Трансформерів"?