Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії заявив про свою громадянську позицію і навіть був у лавах ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських готує для шанувальників нову пісню до трагічного дня, який назавжди залишиться в пам'яті українців – до 24 лютого, коли росія безжально напала на нашу країну, зруйнувала сотні будинків та обірвала ще більше невинних життів.

Макс Барських, скріншот: Instagram
Макс Барських, скріншот: Instagram

Текст написаний українською мовою, що має порадувати багатьох, а співає артист про незламну волю українців, які борються за свободу, незважаючи на біль.

"Їм не вдалось зламати нашу волю
Бо кожен сам собі пообіцяв
Стояти так ніби немає болю
Ніби сталеві в грудях серця".
Прем'єра, як зазначалося раніше, відбудеться до річниці війни. Також Макс Барських нагадав, що незабаром вирушить у великий тур різними країнами світу, щоб презентувати свій англомовний альбом і підтримати українців, які вимушено залишили рідну домівку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники зізналися, що з нетерпінням чекають на реліз, захопилися звучанням Макса українською і поділилися своїми думками щодо річниці з дня війни.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Нагадаємо, Макс Барських згадав мирне життя і знайшов спосіб повернути щасливі моменти: "У відриві"

Раніше ми писали про те, що Макс Барських задумався піти зі сцени та закінчити з музикою: "Я ніколи не..."

Як повідомляв Знай.ua, "Ангел" Макс Барських до сліз зворушив українців виконанням свого хіта: "Без сліз не можу"