Незважаючи на те, що Бред Пітт знаходився в іншому кінці країни, він подбав про те, щоб День святого Валентина Інес де Рамон був особливим .

Як повідомляє Daily Mail, 59-річний актор з "Містер і місіс Сміт" відправила букет рожевих півонії та багет керівнику ювелірної компанії до її офісу в Лос-Анджелесі.

Згодом молодша на 18 років Де Рамон була помічена з посмішкою, коли вона виносила свої подарунки з офісу до своєї машини.

Джерело підтвердив People, що Пітт, який знаходиться в Нью-Йорку на зйомках "Вовків", дійсно був тим, хто відправив квіти та французький хліб Рамон.

Інес де Рамон з квітами від Пітта, фото із соцмереж
Інес де Рамон з квітами від Пітта, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вперше чутки про стосунки Де Рамона та Пітта з'явилися у листопаді, коли їх помітили разом на концерті Боно у Лос-Анджелесі.

Згідно з фотографіями, отриманими на той час, пара прибула на місце зустрічі разом із Сінді Кроуфорд, Ренді Гербером та Шоном Пенном. Де Рамон та зірка "Бійцівського клубу" обнялися і трималися за руки, коли вони увійшли всередину, щоб подивитися шоу.

Наступного місяця джерело повідомив Us Weekly, що Пітт був повністю вражений Де Рамон, але сказав, що вони "офіційно не зустрічаються".

Проте Де Рамон та Пітт продовжували підживлювати чутки про стосунки, коли їх помітили на святкуванні його 59-річчя у грудні минулого року в Голлівуді.

Де Рамон раніше була одружена з актором "Щоденників вампіра" Полом Уеслі. Однак у вересні пара оголосила про розлучення після трьох років шлюбу.

Інес де Рамон (друга зліва), Пол Уеслі та Ніна Добрев з подругою Фото: Instagram Paul Wesley
Інес де Рамон (друга зліва), Пол Уеслі та Ніна Добрев з подругою Фото: Instagram Paul Wesley

Пітт, зі свого боку, ділить шістьох дітей із колишньою дружиною Анджеліною Джолі, від якої він був оголошений неодруженим у 2019 році. Востаннє його пов'язували з Емілі Ратаковською.

Нагадаємо, що коханка Бреда Пітта Ратаковські після візиту Анджеліни Джолі в Україну підтримала фанатку путіна Ірину Шейк.

Раніше ми повідомляли, що Бред Пітт возз'єднається з Джорджем Клуні та Меттом Деймоном для нового фільму про "Оушен": "Висна банда".