Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна одягла прозорий комбінезон і показала, на які дива здатне її тіло. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна регулярно показує шанувальникам своє життя, зокрема захоплення та хобі. Вона активно займається крафтовим приготуванням солодощів, а також танцями на пілоні. Зірка часто вихваляється своїми досягненнями і цього разу не став винятком.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, Анна Сагайдачна виконала неймовірно ефектний танець, виконуючи складні елементи на пілоні. При цьому на зірці взуття з дуже високим підбором та прозорий комбінезон, через який видно нижню білизну.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"З кожним разом все краще, пишаюся вами. Тепер вас можна сміливо запрошувати на роль танцівниці", "Вогонь, Аня молодчинка!", "Вау. Ну дуже-дуже круто", "То ти в серіалі панянка, а в залі кріпосна", "Оу, рольові ігри) О'кей", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" у розпусному образі показала, як "випрошує" у чоловіка подарунки: "Медаль треба вручити".

Також наш портал інформував, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".

Крім того, ми писали, Наталка Денисенко з "Кріпосної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка".