Російський актор Олексій Панін, який з першого дня повномасштабної війни підтримує Україну, несподівано став героєм виступу Вєрки Сердючки, що відбувся в Іспанії.

Він з'явився на сцені під час концерту та активно запалював з українською зіркою, танцюючи та жартуючи разом з нею перед публікою.

Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/
Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/

Після виступу в соцмережах з'явилося відео цього вечора, яке швидко розлетілося в інтернеті. Звісно, ​​цей ролик не могли пропустити кремлівські пропагандисти. Адекватні люди вважають його вчинок сміливим і гідним поваги.

"До артистки, що танцює під антиросійські пісні, на сцену піднявся Олексій Панін, - ще одна "зірка" з дивними переконаннями і звичками", - ось так відгукуються любителі путінської влади росіяни.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

А ще вони фокусують увагу на помилкових діях Паніна... нібито він поцілував взасос Вєрку Сердючку. Точніше, Андрія Данилка у цьому образі, який не зміг заспівати через втрату голосу.

У будь-якому разі Панін отримав підтримку від багатьох українців та людей із різних країн світу.

@sergio.marchuk

Сегодня на концерте Верки Сердючки в Аликанте, появился Панин и засосал бабулю отшлепав ее на сцене. #панин #веркасердючка #испания #аликанте

♬ оригинальный звук - Sergio Marchuk

Нагадаємо, важка хвороба поставила під питання діяльність Андрія Данилка: "Став одним із найгарячіших"

Як повідомляв "Знай.ua", а де ж Геля? Українцям розповіли, куди зникла напарниця Вєрки Сердючки та чи замішана в цьому Інна Білоконь

Знай.ua писав, Вєрка Сердючка разом з мамою подарували українцям хвилину теплих спогадів: "Були щасливі"