Популярна українська актриса, зірка комедійного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, нещодавно похвалилася ніжним знімком із таємничим бойфрендом на райському курорті, продовжує радувати своїх шанувальників уже у "домашньому" режимі.

На цей раз Дар'я вирішила показати свій процес запам'ятовування тексту. Буквально днями Дар'я заявила, що їй потрібно вивчити великий текст іноземною мовою, і тепер "робота вирує". Зірка має пухнасту помічницю.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дар'ї Петрожицькій у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Головне, що їй зручно", - коротко підписала нову історію зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Можна зауважити, що Дар'я Петрожицька працює в домашній обстановці, тут є комп'ютер, ароматичні палички та зручний стіл – все це має допомогти зірці вивчити текст. Однак також є дуже миле доповнення – чорна кішечка, яка не відходить від зірки.

Чорна велика кішка просто лягла Дар'ї на руку і почала контролювати ситуацію. Ось як тепер учити? Та дуже просто, не звертати уваги та робити свою справу.

У зірки велика і особлива любов до кішок, вона часто публікує знімки з вусатими, навіть коли Дар'я жила в німецькому Гамбурзі, у неї теж був котик, швидше за все, місцевий житель апартаментів, а можливо, це та сама кішечка. Точно не знаємо, стверджувати не будемо, щеплення їм не робили, кордон не перетинали разом із ними.

Нагадаємо, "Боже, люди...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька сіла в авто до незнайомця.

Раніше повідомлялося, Дарія Петрожицька з "Папіка" насолодилася ласками бойфренда на райському пляжі: "Як він ніжний".

Також, "Не дочекалася...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька кинула німецького бойфренда заради пацана із Запоріжжя.