Сергій Бабкін неординарний співак, який не перестає дивувати своїх шанувальників, як на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, так і наживо.

З березня по листопад він разом зі Сніжаною та дітьми перебував у Європі, Німеччині, де жив протягом восьми місяців та отримував соціальну допомогу. Наразі виїжджати з України вони не планують, виступаючи країною з туром.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Більше того, їх навіть встигли нагородити почесними знаками... під час концерту у рідному Харкові

"Нам зі Сніжаною вручили нагрудні знаки – почесні відзнаки 127-ї Окремої бригади Територіальної оборони ІІІ ступеня. Мені не вистачило слів, щоб на сцені сказати, що це означає для нашої родини, для нас як громадян України ", - пише Сергій Бабкін у публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Музикант зазначив, що це велика честь, тому він продовжуватиме робити те, що від нього залежить, щоб бути гідним цієї нагороди.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

"Кожен герой важко працює на своєму фронті", "Ви молодці, які допомагають нашим ЗСУ! Це для них велика підтримка і у вас є подяка від них!", "Сергію, ви та Сніжана заслужили цю нагороду на всі сто відсотків!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Бабкін з 5'nizza виконав своє призначення і заспівав під гітару для військових у шпиталі: "Пісня лікує Душу"

Як повідомляв "Знай.uа", Сніжана Бабкіна в одному лише халатику прийняла зручну позу в передчутті улюбленого заняття: "Чим тихіше..."

Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна похвалилася екстремальним захопленням чоловіка, що пробирає до мурашок: "Секрет молодості"