Дуже популярна в соціальних мережах блогерка, студентка, майже модель та донька-красуня відомої української співачки Олі Полякової Маша, яка зараз перебуває в Україні та не думає про навчання у туманному Лондоні, продовжує радувати своїх та маминих шанувальників.

Цього разу 17-річна Маша Полякова вирішила показати яскравий кадр із невеликого зоопарку в Буковелі. Тут дівчина знайшла "волосатого бичка" і з гумором порівняла його з "колишнім хлопцем".

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Маші Полякової у мережі Instagram.

Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Дівчата, хто колишнього загубив?", - запитала Маша Полякова у своїх підписниць та подружок.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, що Маша Полякова гуляє відомим українським курортом Буковель. Тут дочка зоряної мами знайшла цікавий куточок. Можливо, це місцевий контактний зоопарк, де можна годувати і гладити тварин. Ось Маша і вирішила зробити знімок із "волохатим биком".

Передплатники почали активно лайкати знімок, а також залишати коментарі. Ось, що пишуть люди: "Які зуби гарні", "Ви тепер разом?", "А схожі", "На те він і колишній, що зник десь і слава Богу", "Хто з них Маша?", "Це не колишній, це Кіркоров", "А хіба це не твій?", "Найкраще фото за сьогодні".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Маша Полякова спробувала переплюнути маму і показати, яка вона доросла жінка: "Рано робити в такому...".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова прогнулася перед бородатим красенем, який ще й вміє готувати: "Важливо відволікатися".

Також, Оля Полякова зчепилась у "бійці" зі старшою дочкою Машею, вже наступає на п'яти: "Яблучко від яблуні, як то кажуть".