Анна Неплях розповіла про те, хто пише до неї у директ. Відповідне відео з'явилося на її офіційній Тікток-сторінці.

Відома українська модель та Міс Україна Всесвіт, яка також брала участь у десятому сезоні шоу "Холостяк" Анна Неплях є популярною особистістю в нашій країні. Дівчина регулярно ділиться своїми емоціями зі своїми шанувальниками на інстаграм-сторінці, на яку підписано 268 тисяч фоловерів та на відеохостингу Тікток з 29,1 тисячі фоловерів.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

12 лютого дівчина опублікувала іронічний відеозапис, де показала тих, хто нібито пише їй у соціальній мережі. "Він: не відповідає мені повідомлення 5 хвилин. У той час мій директ".

Далі дівчина презентувала кадри, на якій їй нібито пише Володимир Зеленський, Петро Порошенко, Єгор Крід, Ігор Коломойський, Павло Дуров та інші знаменитості з проханням зустрітися, відправити квіти або нагодувати цукерками.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

@neplyakh

#рек #хочуврек #холостяк

♬ оригинальный звук - Луиза

Нагадаємо, що авто Міс Україна Всесвіт-202 та учасниці 10 сезону шоу "Холостяк" Анни Неплях обстріляли. Модель повідомила про це одразу після інциденту.

Раніше ми повідомляли, що реготушка Заливака з "Холостяка" Анна Неплях розповіла про абсолютно секретне: "Кігтями до дна в нас". Ганна Неплях закликала бути непередбачуваними та просто щирими, щоб назавжди врізатися на згадку про людей.

Також стало відомо, що любительку горілки з "Холостяка" Анну Неплях бив син чиновника, Осадча не стрималася: "Я відпустила".