Настя Каменських продовжує спілкуватися з аудиторією за допомогою соціальних мереж, зокрема через Instagram.

У цій соціальній мережі, на річницю повномасштабної війни, виконавиця написала, що українці завжди повинні пам'ятати про велику силу, у кожному з нас. Світло завжди здатне розчинити будь-яку темряву.

"Світло всередині кожного з нас. Головне, не дати йому згаснути в такий скрутний час, завжди випромінювати добро і тримати своє світло в душі", - пише один із користувачів у коментарях.

Цікаво не це, а те, що Настя Каменських знаходить у собі сміливість та ділиться фотографіями без макіяжу. І це після того, як вона зізналася, що набрала зайву вагу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Як багато людей зараз, я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу. Але намагаюся повертатися до активних занять", - заявляла Настя.

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

"Привіт. Зняли вам новий кліп. Показати шматочок?", - пише Настя Каменських в одній зі Stories.

У цей момент на її обличчі жодна грама макіяжу. Під очима лише видніються патчі. Завдяки цьому знімку можна побачити, що співачка не має жодних недоліків.

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Настя Каменських занудьгувала за яскравим життям і зізналася, чого не вистачає: "Згадую з теплом"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських налякала прихильників целюлітом, але залишилася щасливою: "Навіщо мені сонце Монако?"

Знай.uа писав, Настя Каменських не змогла цього приховати, Потап теж замішаний: "Завжди бути коханою"