Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий спародіював самопроголошеного президента Білорусі олександра лукашенка та кремлівського диктатора володимира путіна, показавши діалог між ними через рік провальної війни. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Великий із перших днів повномасштабного російського вторгнення, наскільки це було можливим, тримав українців у тонусі, створюючи кумедні пародії. Свою важливу місію гуморист продовжує й досі.

Юрий Великий, скріншот: Youtube
Юрий Великий, скріншот: Youtube

Так, Юрій Великий спародіював одразу обох диктаторів, які принесли багато горя українцям — олександра лукашенка та володимира путіна. Гуморист показав діалог, який виник між ними через рік провальної війни, розв'язаної Кремлем.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Вийшло дуже смішно, що відзначили й українці, які переглянули пародію.

"Оригінально", "Юро, я Вас обожнюю. Лукашенку у Вашому виконанні просто відпад", "Молодець", "Жест доброї воні", "Браво, Юрію. Неперевершено, геніально, талановито і смішно, як завжди", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розкрив таємницю росіянина, який хотів викрасти тіло Леніна з Мавзолею: "Звільнити місце іншому".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий змусив українців надривати животи: "Типовий вечір у мордорі".

Крім того, ми писали, комік з "Кварталу 95" Юрій Великий посміявся над Гіркіним та Пригожиним: "Командир друшляків".