Зірки "МайстерШеф" Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська заговорили про кохання. Відповідний пост з'явився в інстаграм-порталі Domino.

Незважаючи на те, що Володимир Ярославський запевняв громадськість, що вони з Ольгою Мартиновською просто друзі, в мережі активно ходять чутки про їхні взаємні стосунки.

Володимир Ярославський, фото з Instagram
Володимир Ярославський, фото з Instagram

Портал domino_ua опублікував міркування двох шеф-кухарів щодо правил партнерства, а також дали визначення слову кохання. Свою посаду супроводжували гарячі знімки з їхньої спільної фотосесії.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Підтримка на шляху до мрії дарує крила і зігріває душу. Ольга Мартиновська @olga_martynovska і Володимир Ярославський @yaroslavskyi_vova поділилися правилами партнерства і дали своє визначення слову «любов». Love is… – коли допускаєш два кухні. За законами партнерства та дружби подвійна порція сніданку сильніша за будь-які стереотипи", - повідомляють там.

Нагадаємо, що Оля Мартиновська з "МастерШеф" виявилася прикутою до ліжка, Ектор не пробачить: "Я не знаю, як я стану".

Раніше ми повідомляли, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Оля Мартиновська розповіла, як використовує за їжу: "Мені, безперечно, подобалося".

Також стало відомо, що Оля Мартиновська зізналася, кого не хоче відпускати, це не Ектор і Ярославський: "Ми стали міжнародною родиною".