На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка є щасливою мамою трьох дітей, якось з'явилося миле повідомлення.

На опублікованому фото вона відпочиває з родиною – вони святкують День народження середнього сина Івана, і зробили йому приємний сюрприз. Це сталося ще до початку повномасштабної війни.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

"Іван мріяв політати гелікоптером і до дня народження мрія здійснилася!!! @kyivchallenge спасибі", - підписала вона відеоролик.

У ролику Катерина із чоловіком Юрієм Горбуновим та сином приїхали на аеродром, щоб покататися на гелікоптері. За словами ведучої, хлопчик давно про це мріяв, і тепер його бажання нарешті здійснилося.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються тим, як уміє відпочивати зіркова родина.

"Як добре, що батьки в силі здійснити мрії дітей", "Гроші мають властивість здійснювати мрії, навіть такі безглузді в такому віці", "Клас, я пам'ятаю, як мріяла маленькою на літаку літати, і мрії здійснилися вже в дорослому віці" , – пишуть фанати.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

"Боже, і це 5 років. Боюся, що Іван захоче о 15...", "Супер! Вже час не приховувати обличчя дитини, здійснити мрії шанувальників!", - додають прихильники Осадчої .

Нагадаємо, що Катя Осадча нагадала українцям про рамках пристойності під час війни: "Ходити на побачення...".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча показала свою таємну втечу з Юрієм Горбуновим: "Пам'ятатимемо такими".