Бред Пітт був помічений за вечерею зі своєю подругою Інес де Рамон у Парижі у п'ятницю.

Пара була знята на відео, розміщеному в Твіттері журналом Paris Match, в чаті з іншими людьми за своїм столиком у ресторані Fouquet на Єлисейських полях, коли вони сиділи поруч один з одним.

Де Рамон можна побачити у відео в блискучій сріблястій сукні з тонкими бретельками, а 59-річний Пітт виглядав хизувався в чорному смокінгу.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Кінозірка прибула до Франції, щоб вручити режисеру "Бійцівського клубу" Девіду Фінчеру почесну нагороду на 48-й церемонії César Film Awards.

Джерела повідомили People що де Рамон і Пітт прибули до Європи країну окремо.

Актор, що знімався у "Вовках", приземлився в Парижі в четвер, а дизайнерка ювелірних прикрас прибула вдень пізніше. Представник Пітта відмовився коментувати появу коханих.

Нещодавня зустріч Пітта та де Рамон відбулася через тиждень після того, як колишній чоловік виконавчого директора Anita Ko Jewelry Пол Уеслі офіційно подав на розлучення після п'яти років шлюбу.

40-річна зірка "Щоденників вампіра" назвала "непереборні розбіжності" причиною розлучення і зазначив, що вони вирішать, як розділити свої активи, пізніше.

Інес де Рамон та Бред Пітт, фото із соцмереж
Інес де Рамон та Бред Пітт, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Бред Пітт повів дівчину біля зірки "Щоденники вампіра" Пола Уеслі: завалив квітами на День закоханих.

Раніше ми повідомляли, що коханка Бреда Пітта Ратаковські після візиту Анджеліни Джолі до України підтримала фанатку путіна Ірину Шейк.