26-річна модель обмежила коло осіб, які можуть коментувати її повідомлення у соціальних мережах після того, як отримала негативну реакцію за те, що, здавалося б, очорнює Селену Гомес.

"Здорово", - підписала Бібер серію фотографій у Instagram, які тепер можуть коментувати лише ті, на кого її підписано.

Рішення було ухвалено лише через день після того, як Гомес також вирішила відмовитися від соціальних мереж на тлі дурної драми.

"Я утримаюся від соціальних мереж, тому що це трохи безглуздо, а мені 30, - сказала співачка в прямому ефірі TikTok. - Я занадто стара для цього. Я дуже люблю вас, хлопці, і я побачу вас раніше, ніж пізніше. Мені просто. потрібно відпочити від усього.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez
Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez

Драма почалася після того, як Гомес, яка перевершила Кайлі Дженнер, як найпопулярнішу жінку в Instagram, повідомила про свою недавню невдачу з ламінуванням брів

Наступного дня Дженнер опублікувала скріншот дзвінка FaceTime, на якому Бібер збільшила їхні брови разом з іншим селфі, на якому вона написала: "Це випадково??" над її чолом.

Незабаром після цього фанати звернулися до соціальних мереж, заявивши, що Дженнер очорнює засновницю Rare Beauty, але обидві жінки швидко спробували спростувати чутки.

Кайлі Дженнер: скрін з відео
Кайлі Дженнер: скрін з відео

"Ніякого натяку на Селену ніколи не було, і я не бачила посту з її бровами , - прокоментувала 25-річна Дженнер відео, що пояснює ситуацію. - Хлопці, ви робите щось із нічого".

Скандал з Кайлі та Селеною
Скандал з Кайлі та Селеною

Гомес також втрутилася, сказавши, що вона згодна з Кайлі і всі чутки непотрібні.

Проте ситуація погіршилася після того, як у мережі з'явилося відео, на якому Гейлі, яка одружена з колишнім Селени Джастіном Бібером, засуджує найкращу подругу Гомес Тейлор Свіфт.

Чутки про ворожнечу між двома дамами почалися майже п'ять років тому після того, як 28-річний Джастін зробив пропозицію Гейлі лише через чотири місяці після того, як він та Гомес оголосили про розлучення. Пара була у стосунках 8 років.

Джастін Бібер і Хейлі
Джастін Бібер і Хейлі

Нагадаємо, що подруга Тейлор Свіфт Селена Гомес готується вперше стати мамою: "Можливо, не заплановано".

Раніше ми повідомляли, що Джастін Бібер викинув Каньє Веста зі свого життя за образу Гейлі: "Поки я не розлютився...".