Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер у дуже трагічний і пам'ятний день для українців - 24 лютого, виступала на великій сцені в Польщі. Концерт був присвячений річниці війни, яку розв'язала росія, а співачка виконувала на ньому свою зворушливу пісню "Не залишай" про розлуку з коханими.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

Артистка дала зрозуміти шанувальникам, що може бути різною, а співати як про веселе, так і сумне. Їй радісно від того, що вона може викликати посмішку у людей у ​​такий важкий час, але про війну в рідній країні їй співати нелегко.

"Можу співати через ком в горлі, ледь тримаючи себе в руках, на річницю війни", - додала Анна.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також у ній не вщухає біль через жахливі новини і загибель українців, а ракети, що пролітають у небі, дуже її лякають, але водночас зірка знаходить сили, щоб жити далі.

"Приймайте мене такою, різною. Сильною, слабкою, веселою, сумною- бо це я справжня. В мені багато різних фарб ❤️" - зазначила Трінчер.

Раніше ми писали про те, що мама Анни Трінчер подбала про майно доньки і наполягла на шлюбному договорі з Волошиним: "Кохання для камер"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер зачарувала ніжною фотосесію з квітами від коханого, але цілуватися полізла до іншого котика: "Робиш мене щасливою"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер розповіла, як Волошин дозволяє іншим чоловікам насолоджуватися її тілом: "Цілує та відпускає"